2021 Kurban Bayramı Süslemeleri - Belediye Cadde Sokak Süslemeleri

14-07-2020 13:39    794

Kurban Bayramı Süslemeleri
Kurban bayramına sayılı günler varken, belediye, alışveriÅŸ merkezleri ve firmalar bayram ile ilgili hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Covid19 nedeniyle bir çok tedbirler açıklanıyor. Firmamızın yüzlerce referansı arasında cadde sokak ışık süslemeleri, ışıklı direk motifleri, ışıklı tag, ışıklı bayram mahya, tebrik yazıları bulunmaktadır. Bu yılda süslemelerimize devam edeceÄŸiz. Bayramda cadde ve sokaklar birbirinden güzel ışık süsleme motifleri, aÄŸaç ışık süslemeleri ve taglarla görsel bir mutluluk verecek. Ramazanda yapmış olduÄŸumuz mahyalar ile ramazan mesajları verilmiÅŸti. Cadde ve mahyalarda kurban bayram süslemeleri ve kutlama yazıları görülebilecek mi? Camilerde mahyalar genelde ramazan ayında yapılır. Ancak günümüzde yeni tip mahyalar 365 gün kalabiliyor ve farklı yazılar yazılabiliyor farklı renkleri olabiliyor. En son teknoloji mahyalar led ışıkla yapılıyor ve imamlar cep telefonu ile baÄŸlanarak yazılarını deÄŸiÅŸtirebiliyor. Ramazan ayı dışında da kandillerde ve bazı günlerde yazılar görmekteyiz. Bu sene Kurban bayramı süsleri ve mahyalarda yazı görecekmiyiz?

Kurban bayramında süslemek istediÄŸimiz alan ile ilgili bize danışabilir. Süslemek istediÄŸiniz yer ile ilgili neler yapılabilir? Bize sorabilirsniz. Kurban bayramı tasarım için temsili ön görsel çalışması ve teklif isteyebilirsiniz.

Cadde ve Sokak Süslemeleri, Cadde Motifi, Işıklı Tag Sayfamıza aÅŸağıdaki linkten ulaÅŸabilirsiniz.
Cadde ve Sokak Süslemeleri

Mahya Yazıları Sayfamıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Mahya Yazıları

GeçtiÄŸimiz yılda kurban bayramı yaklaşırken bir çok soru merak ediliyordu. Kurban bayramında sokaÄŸa çıkma yasağı olacak mı? vatandaÅŸlar tarafından en çok merak edilen konular arasında. Evdemi geçireceÄŸiz? Memlekete gidebilecekmiyiz? Bayram tatiline gidebilecekmiyiz? AlışveriÅŸ merkezleri kurban bayramında açık mı? Buda diÄŸer bir merak konusu.

2021 Kurban Bayramında Neler Yaşanacak?
2021 Kurban bayramına geri sayım baÅŸlamışken, geçtiÄŸimiz yılda bayram yaklaÅŸtıkça sorular daha çok merak konusu olmaya devam ediyordu. Ramazan bayramındaki yaÅŸanan kısıtlamanın ardından kurban bayramındada sokaÄŸa çıkma yasağı olacak mı? Kurban bayramı tatili kaç gün olacak? Belediyeler kurban bayramında neler yapacak? Kısıtlamalar neler olacak? Bayram nasıl geçecek? Bayram namazı olacak mı? alacaksa nasıl olacak? Kurban bayramı nasıl kutlanacak? Yasaklar devam eder mi?