30 Ağustos Zafer Bayramı Süslemeleri, Bayram Dekorasyonu

21-08-2020 14:09    473

30 AÄŸustos Zafer Bayramı Süslemeleri
30 AÄŸustos Zafer Bayramı'na sayılı günler kala belediyeler, firmalar ve alışveriÅŸ merkezleri hazırlıklarını yapmaya devam ediyor. 
Bilge Design, CoÅŸkuyla kutlanılan 30 AÄŸustos Zafer Bayramı günü anlam ve önemine uygun cadde, sokak ve kavÅŸak havuz süslemeleri, ışık süslemeleri, Bayrak ve Atatürk süslemeleri, bina süslemeleri, belediye binası süslemeleri, kutlama mesaj yazıları gibi ürünlerin satış ve uygulama hizmetlerini vermektedir.

Bir çok belediye referansımızın olması yanı sıra Bayram kutlamalarında genellikle cadde ve sokaklara ışıklı türk bayraklı objeler yerleÅŸtirilmektedir. Cadde tagı ve direk motif dekoratif ışıklandırma uygulamalarımızda mevcuttur.  Cadde tagları arasına bayramınız kutlu olsun bir çok bayramda kullanılacağı gibi direk ogüne ait yazı Zafer Bayramınız kutlu olsun, kurban bayramınız kutlu olsun gibi ışıklı yazılar yapabilmekteyiz. Bunlara ilaveten cadde ve sokaklarda aÄŸaç ışıklandırmalarda talep olmaktadır. 

Ayrıca kavÅŸak ışıklandırma ile kavÅŸaklara ışıklı dekoratif süsleme yapmaktayız. KavÅŸakların orta üst merkez kısmını ışıklı ay yıldız eklemesi yapmaktayız. Ä°steÄŸe özel ışıklı motif, ışıklı yazı ve ışıklı figür imalatımızda bulunmaktadır. Ä°malat ile ilgili Bizimle irtibat kurunuz.

Bizimle iletiÅŸime geçebilir teklif ve öngörsel çalışması isteyebilirsiniz. Konusunda uzmanlaÅŸmış profesyonel ekibimiz ile size hizmet vermekten mutluluk duyacağız. 

30 Ağustos Zafer Bayramı yaklaşması ile birlikte aşağıdaki sorularda merak konusu olmaya başladı. Bunlar;

30 AÄŸustos Resmi Tatil mi?
30 AÄŸustos Her yıl kutlanan resmi bayramdır. Bugün Resmi tatildir.

30 AÄŸustos Hangi güne denk geliyor?
Bu yıl 30 AÄŸustos Pazar gününe denk gelmektedir.


Yorumlar:

Yorum Yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!

Oylama: Kötü           Ä°yi



DoÄŸrulama kodunu giriniz:
DoÄŸrulama Kodu
Etiketler: