Düğün Işıklandırma Led Süsleme Sistemleri Bilge Design

25-06-2020 12:15    1153

DüÄŸün ışıklandırma
DüÄŸün ışıklandırma düÄŸün mekanının ışığının yetersiz kaldığı durumlarda aydınlatmanın saÄŸlanması ve görsel olarak güzel görünümlü bir düÄŸün yapmak için kullanılan bazı organizasyon ürünlerinin ışıklı ürünler ile süslenmesidir. Led süsleme sistemleri ile kendini göstermiÅŸ olan Bilge Design'ın ürünlerini inceleyebilirsiniz.
DüÄŸün Işıkları
DüÄŸün ışıkları ampul ve ledler ile ortama güzel bir görünüm saÄŸlamak ve/veya ortamı aydınlatmak için amacıyla kullanılan ürünlerdir. Firmamız düÄŸün mekanları, balo davet salonları ve kır düÄŸünü, havuzbaşı düÄŸün, düÄŸün salonu gibi açık veya kaplı alanlarda ışıklandırmalar yapmaktadır. Süslemede kaliteli led perde, düÄŸün aydınlatma lambaları, led süsleme çeÅŸitleri kullanılmaktadır. 
DüÄŸün Aydınlatma Sistemleri
DüÄŸün aydınlatma sistemleri ürün gamımızda sıralı ampul, akülü led ürünleri ve pilli led ürünleri bulunmaktadır. Firmamız Türkiye'de ve dünyada bir çok fuara katılarak ve/veya ziyaret ederek satışını ve kiralamasını yapmakta olduÄŸu tüm ürünlerini tanıtmıştır. 
DüÄŸün Led Süsleme
DüÄŸünlerde genelde ışık süslemesi istenilen ürünler ÅŸunlardır. Gelin yolu süslemesi, masa üstü çiçeklerin süslenmesi, tag süslemesi, gazebo süslemesi, nikah masası arkaplanı, ÅŸeker köÅŸesi süslemesi, açık mekan düÄŸünlerde aÄŸaç ve aydınlatma direklerinin süslenmesi, ışıklı gelin damat isimleri veya baÅŸ harfleri. merdiven trabzan süsleme, Mekan giriÅŸinin süslenmesi. Gerek iç piyasaya gerek dış piyasaya ürünlerin satışını ve uygulamasını yapılmaya devam etmekteyiz. Bir çok firma ziyareti yaparak ürünlerinin tanıtımlarını gerçekleÅŸtiriyoruz. DüÄŸün ışıklandırma sistemleri modelleri ile beÄŸeni kazanıyor, düÄŸün aydınlatma konusunda yılların verdiÄŸi tecrübe ile çalışmalarımıza hız katıyoruz. 
Kiralık DüÄŸün Işıkları
Türkiye'nin her yerine ışıklandırma sistemleri ürünlerinin kiralamasını yapılmaktadır. 

Firmamızdan örnek uygulama görsellerini görmek, düÄŸün ışıklandırma sayfamızı ziyaret etmek için aÅŸağıdaki linkteki sayfamızı inceleyebilirsiniz. Sayfa haricindeki görseller için bizimle telefon yada mail aracığıyla irtibata geçebilirsiniz.
DüÄŸün Işıklandırma Sayfası Linki : https://www.bilgedesign.com/hizmet/dugun-isiklandirma/24


Yorumlar:

Yorum Yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!

Oylama: Kötü           Ä°yi



DoÄŸrulama kodunu giriniz:
DoÄŸrulama Kodu
Etiketler: