Karasu Belediyesi Caddeleri Işıl Işıl Oldu.

24-03-2021 18:36    420

Marmara bölgesinde bulunan Sakarya iline baÄŸlı Karasu'da caddeler ışıl ışıl oldu. Cadde direklerine takılan ışık motifleri ile ÅŸehrin atmoseri cıvıl cıvıl oldu. Ä°lçe'de bulunanlar ve ziyaretçiler Ä±ÅŸÄ±l ışıl bir ortamla karşılaÅŸacak.

Havaların erken karardığı, ilkbaharın ilk ayları ve bu günlerde belediyeler caddelerini direk motifleri motifleri ile süslüyor. Cadde süsleme firmaları arasında kendini kanıtlayan Bilge Desing sayısız referansı ile hizmet veremeye devam ediyor.

Referanslar hakkında daha detaylı bilgi almak için belediye referansları ile ilgili sayamızı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.bilgedesign.com/referans/belediyeler

Bilge Design yapacağı ve yaptığı süslemeler ile ziyaretçilere görsel bir mutluluk verecek.

Cadde Süslemeleri

Cadde süslemeleri ışıklı direk motifleriyleriyle, ışıklı cadde taçları, led perde ve saçak led ile süslenmesidir. Ä°steÄŸe göre istenilen bölgelere direk motifi ve cadde taçları yapılabilmektedir. ÇeÅŸitli cadde taçları ve direk motifleri bulunmaktadır. Bilge Design cadde taçları ve direk motifleri üretimi, montaj ve uygulaması yapmaktadır. Ä°steÄŸe göre renk seçenekleri bulunmaktadır. Genelde sık kullanılan renkler gün ışığı ve beyazdır. Desenlere yuvarlak ÅŸekiller, yıldız ÅŸekilleri ve farklı farklı motifler uygulanamabilmektedir. Ä°steÄŸe göre fakrlı tasarımlarda konseptler bulunmaktadır. Ramazan tasarımı, yılbaşı tasarımı gibi. Yine isteÄŸe göre belediyenin logosu ve adı yazılabilmektedir. Eklenti olarak resmi ve dini bayram günleri gibi günlerde ışıklı kutlama mesajı ve ışıklı Türk Bayrağı, Ay Yıldız veya özel bir yazı eklenebilmektedir. ÖrneÄŸin "Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun", "Ramazan Sokağı" gibi. Işıklı kar tanesi, kayan yıldız, kalp, top, kurdela, yıldız, kelebek, avize, at, çan, nota, ÅŸemÅŸiye, çilek gibi motifler eklenebilmektedir.

Direk motileri ile ilgili daha detaylı bilgi için aÅŸağıdaki llinkteki sayfayı ziyaret edebilir, görselleri inceleyebilirsiniz.

https://www.bilgedesign.com/hizmet/direk-led-isik-susleme/15