Led Perde Işık Süsleme İç ve Dış Mekan Ledli Perde Dekorasyon

17-06-2020 12:28    1716

Led Perde

Ä°ç ve Dış Mekan Led süsleme için kullanılabilen led perde, çeÅŸitli renklerde ledleri ve çeÅŸitli sayıda ledleri bulunan 2 ile 4 metre geniÅŸlik seçeneÄŸi ve 1 ile 9 metre yükseklik seçeneÄŸi bulunan üründür. Bazı ürünlerde eklemeli özelliÄŸi ile istenilen boyuta geniÅŸletilebilen, yine bazı modelleride yanıp sönen ara ledleri bulunan adındanda anlaşılabileceÄŸi gibi perde ÅŸeklinde led sarkıtları bulunan üründür. 

Led Perde Süsleme yapılabilecek Perde Led Işık Renk Seçenekleri

Beyaz led ışık perde, gün Işığı led ışık perde ağırlıkta kullanılmakta olup bazı yerlerde kırmızı led ışık perde, mavi led ışık perde ve renkli led ışık perde perde kullanılmaktadır. Süslemek istediÄŸiniz alan ile ilgili bize danışabilirsiniz.
Özel Projeler için renk seçeneklerini sorunuz. Süslemek istedÄŸiniz alan ile ilgili neler yapılabilir bize sorabiliriniz.

Led Dekorasyon

Ne zaman led perde ışık süslemeleri yapılır?

Led perde ışık süslemesi yılın her zamanı mekanınızı, ortamı ışıl ışıl bir duruma getirmek için yapılabilir. Genellikle Yılbaşına bir kaç ay varken yılbaşı ışık süslemesi , bayram, organizasyonlarda led perde ışık süslemeleri daha sık yapılmaktadır.

Led Perde Fiyatları

Led perde fiyatları perdelerin modeline uzunluklarına, geniÅŸliklerine renklerine göre deÄŸiÅŸiklik göstermektedir. Hemen arayın teklif isteyin.

Belediyeler, alışveriÅŸ merkezleri ve firmalar, oteller, maÄŸazalar, restoran ve cafeler bina, iç mekan ve çevre dekorasyonlarını sürdürmeye devam ediyor. Bilge Dizayn olarak led perde konusunda süslemelerimizi uzun yıllardır tecrübemizle sürdürmekteyiz. Mekan ve organizasyon süslemede vazgeçilmez ürünlerden biri olan ışık süsleme ürünleri led perdelerinde kullanımıyla dahada güzelleÅŸiyor. Duvarların yanı sıra kiriÅŸlerede led perde uygulanmakta olup ziyaretçilere ve ortamı görenlere görsel bir mutluluk vermekte. Geçen dönemlerde yaptığımız bir çok süslemeyle ortamlar ışıl ışıl olmuÅŸtu. Yapmaya devam ettiÄŸimiz ve yapacağımız uygulamalar ile yine ortamları ışıl ışıl yapmaya devam edeceÄŸiz.

Belediyelerde ışık süslemeleri yılın her döneminde yapılmaktadır. AlışveriÅŸ merkezleri genellikle Ekim ayından itibaren ışık süslemelerini yapmaya daha ağırlık veriyor. Led perde haricinde diÄŸer ışık süsleme ürünleri ve seçenekleri mevcut olup, ışıklı yazılar, eklemeli led ürünleri, dekoratif ışıklı figürler bulunmaktadır. BaÅŸlıca ışıklı led perde özellikleri aÅŸağıda listelenmektedir.

Led Perde Nasıl Takılır?

Led perde nasıl takılır ile ilgili yazımız güncellenmektedir. Çok yakında perde led ışık yazımız ile yayında olacağız.

Perde Led Fiyatları ile ilgili firmamızı arayabilir bilgi alabilirsiniz.