Sapanca Direk Motifleri Cadde Işık Süslemesi

26-05-2021 18:07    508

Yazın yaklaÅŸmasıyla beraber Sapanca'da direk motifleri ve dekoratif cadde ışık süslemesine hız verildi ve proje gerçekleÅŸtirildi. ÇoÄŸunlukla yılbaşı ve özel günlerde yapılan cadde ışık süslemeleri bu kez baharın habercisi olarak kuÅŸ cıvıltıları ile beraber geldi. Sapanca'da bazı caddelerde led ışıklı direk motifleriyle karşılaÅŸabilirsiniz. Cadde gün ışığı ve mavi led ışıklı lale figürü ile donatıldı. Cadde led ışıklı direk motileri ile kendini gösterdi. DiÄŸer renk seçenekleride olan led ışıkların Sapanca'da gün ışığı ve mavi led ışıklar kullanılarak Ramazan Bayramından önce şık bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirildi. Çevre halkı ve ziyaretçilerine şık bir görünüm sunan Sapanca ilkbaharda işıl ışıl oldu. Havaların karamasıyla birlikte direk motifleri kendini gösterdi. Işıklı direk motifleri ilçeye ayrı bir ahenk kattı. Cadde direklerine takılan direk motifleriyle ilçe cıvıl cıvıl oldu.

Caddedenin kaldırımında yürürken kafanızı gökyüzüne kaldırdığınızda ışıl ışıl led ışıklı direk motiflerini görebilir, cep telefonunuzla fotoÄŸraflayarak anı ölümsüzleÅŸtirebilirsiniz. Cadde ışık süsleme denilince ilk akla gelen cadde direk motifleri ve led cadde taglarından Sapanca'ya direk motifi yapıldı. Gün ışığı ve mavi renk led ışıklar ile süslenmiÅŸ Sapanca caddeleri dekoritif bir görünüme kavuÅŸtu. Bundan önceki yıllardada birçok yerde gördüÄŸümüz cadde ışık süslemeleri bu kez sapanca'da görmekteyiz. Bilge Design, Sapanca Belediyesi ışık süslemesini şık bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirdi. Sapanca çevre halkı ve ziyaretçileri şık bir görünüm ile karşılaÅŸtı. Sıra sıra yerleÅŸtirilen lale figürlü direk motifleri birbirini tamamladı. Işık Süsleme direk motif dekoru hızlı bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirildi. Ä°lçede bulunanlar ve ziyaretçiler ışıl ışıl bir ortamla karşılaÅŸacak.

Ä°lkbahar'ın son aylarında yaza girerken belediyeler caddelerini led ışıklı direk motifleriyle süslüyor. Cadde süslemeleri ile ilgili sayılı firmalar arasında bulunan Bilge Design cadde sokakları, belediye binalarını, park ve bahçe gibi alanları süslüyor.
 
Bilge Design bu kez Sapanca'da yaptığı projede direk motifleri ile caddeyi ışıl ışıl yaptı. Gün ışığı ve mavi led ışıkların kullanıldığı lale figürlü projede direkler sıra sıra led ışıklarla süslendi. Dış mekanda cadde süslemesinde kullanılan özel led ışıklar kullanıldı. Lale figürü ile şık bir görünüm elde edildi. Bilge Design bunların haricinde led ışıklı cadde tagları, daha farklı direk motifleri ve direk figürleri üretebiliyor. Caddeler haricinde meydan, park, bahçe ışık süslemeleride yapıyor. Büyük yalbaşı aÄŸaçları veya mevcut aÄŸaçların ışık süslemelerini yapıyor. Ayrıca ÅŸehir ilçe giriÅŸlerine led ışıklı hoÅŸgelidiniz yazısı (ÖrneÄŸin: Sapanca'ya HoÅŸgeldiniz. gibi) üretebiliyor. DeÄŸiÅŸik renk ve figürlerde üretim yapabiliyor. Led ışıklı taglar, led ışıklı büyük hediye kutusu, ışıklı  geyik, Ay Yıldızlı Bayrak, led ışıklı belediye ismi yazısı, kavÅŸak ışıklandırma, zemin dekorları gibi ürünlerin satış, üretim ve ugulamasını yapıyor. 

Bilge Design Maramara Bölgesi'ne baÄŸlı Sakarya ilinde bulunan Sapanca Belediyesi cadde sokak led ışıklı direk motifi süslemesi kurulumunun ardından cadde dÄ°rek motifleri, ışık süslemesi ve cadde tagı gibi ürün, bilgi, montaj ve kurulumla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Cadde sokak led ışıklı direk motileriyle ilgili Bilge Design ile irtibata geçebilirsiniz. Projenin uygulanacağı caddeye, yerine va uygulama zamanına göre deÄŸiÅŸik direk motifleri, özel üretim direk figürleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Kendi üretimimiz olan direk motiflerine istediÄŸiniz bir desen veya figürle yapılabilirliliÄŸi hakkında bize danışabilirsiniz. Direk figürleri boyut olarak çeÅŸitli ölçülerde olabilmektedir. Led Işıklar ile süsleme cadde, sokak, park, bahçe, belediye binası, köprü gibi alanlara yılbaşı, ramazan, resmi gün ve bayram gibi zamanlarda daha çok yapılabilmekte fakat bunların harici zamanlarda da yapılabilmektedir.


Yorumlar:

Yorum Yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!

Oylama: Kötü           Ä°yi



DoÄŸrulama kodunu giriniz:
DoÄŸrulama Kodu
Etiketler: