Sevgililer Günü Süslemeleri, Vitrin Süslemeleri

03-02-2021 13:56    742

Sevgililer günü yaklaÅŸmasıyla beraber, sevgiler günü süslemeleri satış, montaj ve uygulama iÅŸlerine hız verdik. Sevgililer günü süslemeleri ile müÅŸterilerine / ziyaretçilerine dekoratif şık bir görünüm hazırlamak isteyen mekanlara sevgililer günü süsleme hizmeti veriyoruz. Firmamız sayısız referansı ile bu senede sevgililer gününde standart süslemelerin yanında isteÄŸe göre özel tarasımlarlada hizmet vermeye devam ediyor. Sevgililer günü yaklaşırken dekoratif süslemeler mekanlarda ziyaretçilere görsel bir mutluluk verecek. Sevgiller gününde süslemek istediÄŸiniz alan ile ilgili bize danışabilirsiniz. Süslemek istediÄŸiniz alan ile ilgili neler yapılabiliriz bilgi alabilirsiniz.

Sevgililer Gününde Neler Yapıyoruz?

Sevgiler günü süslemeleri denince akla gelen süslemeler, kalp süslemeleri, oklu yaylı kalp figürleri, led ışıklı kalpler, giriÅŸ tagları, led ışıklı kalpli ayıcık figürü, led ışıklı kalpli fotoÄŸraf çekilme alanı, Kırmızı led ışıklı kalp fotoÄŸraf çekilme alanı, kalp ÅŸeklinde giriÅŸ tagı, yüzük ÅŸeklinde giriÅŸ tagı, vitrin kalp dekorları, kırmızı led ışıklı kalp, beyaz led ışıklı kalplerdir. Bunun gibi boyut boyut ve renk renk bir çok süsleme seçeneÄŸi bulunmaktadır. Kırmızı led ışıklı kalp fotoÄŸraf çekilme alanında kırmızı led ışıkların arasına beyaz flaÅŸ led ışıklarda serpiÅŸtirilerek ayrı bir dekor oluÅŸturulabilmektedir. Sevgililer günü süslemelerinde sevgililer gününe özel ürünlerin haricinde diÄŸer yerlerinde (AÄŸaç, iç ışık dekoru, dış ışık dekor gibi) led ışık süslemeleri yapılabilmektedir. 

Sevgiller Günü Süslemelerini Hangi Yerlere Yapıyoruz?

Sevgililer günü dekorasyonu cadde ve sokaklara, alış veriÅŸ merkezleri, oteller, restoran, cafe, maÄŸaza, dükkan, vitrin gibi bir çok alana yapılabilmektedir. Sevgililer günü süsleri, cadde ve sokaklarda led ışıklı tac olarak veya led ışıklı direk motifi olarak karşımıza çıkabilmektedir. 

AlışveriÅŸ Merkezi Sevgililer Günü Süslemeleri

AlışveriÅŸ merkezlerinde avm giriÅŸinde giriÅŸ tagı, iç kısımda fotoÄŸraf çekilme alanı, tavan sarkıtları, yer zemin dekorlar ve led ışıklı dekoratif love yazısı, bahçe görünümlü dekoratif kalpler, genel avm sevgililer günü süsleme dekorları, Kırmızı güllerden oluÅŸan kalp zemin dekoru olarak görmekteyiz.

Belediye Sevgililer Günü Süslemeleri

Bundan önceki yıllarda bir çok belediyeye sevgililer günü süslemeleri gerçekleÅŸtirdik. Cadde ve sokak, meydan ve park gibi alanlara sevgililer günü süslemeleri yapabilmekteyiz . Cadde ve sokaklar kırmızı kalp'li taglar ve direk motifleri ile donatılıyor. Direk motiflerine yanında boyut boyut, adet adet kalpler kendini gösteriyor. Kırmızı, beyaz ve mor renk süsleme seçenekleri yanında diÄŸer renklerdede süslemeler yapıyoruz.