Siirt Kurtalan Belediyesi Direk ve Kavşak Led Süslemeleri

14-07-2021 10:42    645

GüneydoÄŸu Anadolu Bölgesi'sinin Dicle bölümünde yer alan Siirt iline baÄŸlı Kurtalan'ın Kurban Bayramı yaklaÅŸmasıyla beraber caddeleri dekoratif aydınlatma yapılarak ışıl ışıl oldu. Işıklı Direk motifleri ve kavÅŸak ışık süslemesi ile Kurban Bayramı'na sayılı günler kala dekortif ışıklandırma ışık süslemeleri şık bir ÅŸekilde tamamlandı. 

Çevre halkı ve ziyaretçilerine şık bir görünüm sunan Kurtalan Cadde ve kavÅŸak dekortif led aydınlatma süsmeleri ışıl ışıl oldu. Işıklı direk motifleri sıra sıra çok şık bir görünüm oluÅŸtu. Havaların geç karardığı bu günlerde, havaların kararmasıyla birlikte direk motifleri ve dekoratif led ışıklandırma kavÅŸak ışık süslemesi kendini göstererek birbirlerini tamamladı. Hızlı bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirilen ışık Süslemeleri caddenin görünümüne ayrı bir ahenk kattı.

Bilge Design montaj ve uygulama iÅŸlerine hız vererek Kurtalan Belediyesi cadde dekoratif led ışık süslemelerini tamamladı. Gün ışığı renk ledler ile direk motifleri caddenin görünümü deÄŸiÅŸti. Direk motiflerininde eklenmesi ile cadde kendini gösterdi. Ay Yıldızlı kavÅŸak ışık süslemesiyle kavÅŸak dekoratif bir görünüme kavuÅŸtu. 

Bundan önceki yıllarda bir çok belediyeye kurban bayramı yaklaşırken süslemeler gerçekleÅŸtiren Bilge Design cadde ve sokak, meydan ve park gibi alanlara ledli dekoratif aydınlatma süslemeleri yapabililiyor . Cadde ve sokaklar rengarenk taglar ve direk motifleri ile donatılıyor. Direk motiflerine yanında boyut boyut, adet adet ışık süslemeleri imal ediyor. Gün Işığı, Kırmızı, beyaz ve mor renk süsleme seçenekleri yanında diÄŸer renklerdede süslemeler yapabiliyor. 


Yorumlar:

Yorum Yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!

Oylama: Kötü           Ä°yi



DoÄŸrulama kodunu giriniz:
DoÄŸrulama Kodu
Etiketler: