Şile Caddeleri Motileri Işıkla Buluştu

07-05-2021 15:21    391

Ä°stanbul'un güzide ilçelerinden Åžile'nin caddeleri motifleri ışıkla buluÅŸtu. Åžile Belediyesinin Bilge Design ile gerçekleÅŸtirdiÄŸi cadde dekoratif ışık süslemesi projesinde ürünler hazırlandı, daha sonra montaj ve uygulaması yapıldı. Bilge Design'ın üretimini, satışını ve montajını yaptığı mavi ve pembe renk led ışıklı cadde direk motifleri halk tarafından coÅŸku ile karşılandı. Dekoratif ve renk uyumluluÄŸu ile dikkat çeken led ışıklarla süslenen direk motifleri caddelerin havasını deÄŸiÅŸtirdi.

Yaptığımız  Ä±ÅŸÄ±klı  motifler  aslında  Åžile'ye özgü geleneksel motiflerdir. Geleneksel motifleri ışıkla  buluÅŸurduk ve ortaya görkemli bir  cadde ortaya çıktı. Sıra sıra direkleri motiflerle birlikte süsleyen led ışıklar ilçeye görsel bir zenginlik kattı. Çevre esnafında beÄŸenisini toplayan dış mekan cadde dekoratif ışıklandırma ile şık bir görünüm elde edildi. 

Genelde Ramazan yılbaşı, bayramlar, resmi günler ve özel günlerde dekortif ışık süslemede kullanılan özel led ışıklar farklı zaman ve mekanlarda da kullanılabilmekteydi. Seçkin kaliteli led ışıklar bu sefer Åžile'de caddeleri süsledi. Åžile Belediyesi Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Caddelerin havasını  görsel  Ä±ÅŸÄ±klı  süslemeler ile Åžile'ye  ait olan renk ve motifleri uygulayarak  farkli bir ambians  ortaya çıkardı. Kadir Gecesi ve Ramazan bayramı öncesinde Åžile caddeleri ışıl ışıl oldu. Yaz'a sayılı günler kala Åžile'de caddeler çok şık bir görünüme kavuÅŸtu.