Yeşil Çam Garland Yılbaşı Süsü

03-02-2021 10:16    290

Garland Nedir?
Garland kelime manası olarak çelenk anlamına gelmektedir.

Çam Garland
Çam Garland genellikle yılbaşı süsü olarak dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Bilge Design'ın satışını ve uygulamasını yaptığı garlandlar 240 dallı, 350 dallı, 2.70 metre uzunluÄŸunda geniÅŸliÄŸi 25,30 cm aralığında deÄŸiÅŸmektedir.

Dış mekan ve iç mekanlarda, alışveriÅŸ merkezi, oteller, cafe restoranlar, maÄŸaza süsleme, yılbaşı partileri ve aÄŸaçlarında, kolon, kiriÅŸ, kemer, korkuluk, trabzanlarda, çardaklarda, kapı kenarlarında kullanmaktayız. Yılbaşı ruhunu yansıtan, ambiyans tamamlayıcı ürünler arasında öncelikli  garlandlar ile görsel olarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Uygulama yapmak istediÄŸiniz alanın ölçüsüne göre istediÄŸiniz adetlerde sipariÅŸ verebilirsiniz. Kullanacağınız alana uygun üzerlerine çeÅŸitli renklerde ve çeÅŸitli boyutlarda deÄŸiÅŸik yılbaşı süs topları, çeÅŸitli renklerde led ışıklar ekleyebilirsiniz. Garlandlar bükülebilir yapısı sayesinde gerekli yerlerde çeÅŸitli ÅŸekiller verebilirsiniz. Daha geniÅŸ bir görünüm elde etmek isterseniz yanyana çoÄŸaltabilirsiniz. Yeteri kalınlıkta kırmızı kurdela ile süslemeyi dahada zenginleÅŸtirebilirsiniz.