Alışveriş Merkezlerinin Işıkları Açılıyor.

16-10-2020 14:41    368

Ronesans grubuna ait Ä°stanbul Anadolu Yakası'nda bulunan beÅŸ avm müÅŸterilerini ışıl ışıl bir ortamda karşıma için iç ve dış mekan tüm ışıklarını açıyor. Bu alışveriÅŸ merkezleri hangileri?

Kozzy AlışveriÅŸ ve Kültür Merkezi iç mekan saçak ışıkları. 

Hilltown Küçükyalı AlışveriÅŸ Merkezi yılbaşı ışıkları.

Ä°stanbul Optimum AlışveriÅŸ Merkezi dış cephe ışıkları.

Maltepe Piazza AlışveriÅŸ Merkezi iç mekan ışıkları.

Maltepe Park Alışveriş Merkezi ışıkları.

Havalarında erken kararmasıyla birlikte ve yılbaşına sayılı günler kala alışveriÅŸ merkezleri avm dekoru, süsleme ve hazırlıklarını hızlandırmaya baÅŸladı. 

Avm Süsleme firmaları arasında kendini kanıtlayan Bilge Design sayısız referansı ile alışveriÅŸ Merkezlerinde hangi süslemeleri yapıyor? Bilge Desing bu yılda avm ışık süsleme hizmetlerine devam ediyor. Yaptığı ve yapacağı ışık süslemeleriyle ziyaretçilere görsel bir mutluluk verecek.

Avm Genel Süslemeleri.

Avm ışık süslemeleri avm içerisinde ve dışında bulunan alanların led perde, saçak led, hortum led ve eklemeli ledlerle süslenmesidir. Ä°steÄŸe göre istenilen bölümlere yıldız led, akar led kullanılabilmektedir. Dış mekanlada led perde ve saçak led ile avm şık bir görünüme kavuÅŸturulmakta, içerisinde ise tavan sarkıtları, ışıklı top, ışıklı hediye kutuları, süs ve motifler, saçak led ile katların süslenemesi, özel üretim fotoÄŸraf çektirme alanı, yılbaşı aÄŸacı Ä±ÅŸÄ±k süslemeleri yapılmaktadır. Avm çevresinde bulunan aÄŸaçlara, direklere dış mekan aydınlatma ürünleri kullanılıyor. Avm giriÅŸinde avm ledli giriÅŸ tagı kullanılıyor.

Özel günlere ait süslemeler.

Avm Yılbaşı Işık Süslemeleri : AlışveriÅŸ Merkezleri yılbaşı yaklaÅŸmasıyla birlikte led ışık avm süsleme çalışmalarını hızlandırdı. Alış veriÅŸ merkezleri Avm yılbaşı süslemelerini, led avm süsleme konusunda tecrübeli olan Bilge Design'la şık tasarımlar yapmaya devam ediyor. Yılbaşına özel kendi imalatımız olan ışıklı noel baba, ışıklı noel baba arabası, ışıklı kızak, ışıklı geyik, yılbaşı aÄŸacı ve yılbaşı süsleri, ışıklı toplar, ışıklı hediye kutuları, fotoÄŸraf çektirme alanı gibi ürünler yılbaşı avm ışık süslemelerinde kullanılıyor.

Avm Sevgililer Günü süslemeleri : Sevgileler gününde alışveriÅŸ merkezlerini birbirinden güzel süslemeler ile donatıyoruz. Sevgililer gününde sevgilier günü konseptine uygun ürünler ile avm süsleme yapılıyor. Işıklı melek dekoru, ışıklı balon dekoru, sevgililer günü giriÅŸ dekoru, giriÅŸ tagı, aÄŸaç ışık süslemeleri, ışıklı kalp bunlardan bazıları. 

Avm Ramazan süslemeleri : Ramazanda süslemek istediÄŸiniz alan ile ilgili bizimle iletiÅŸime geçebilirsiniz. Neler yapabiliriz? Bizimle iletiÅŸime geçebilirsiniz. 

Görsellerimiz ve Referanslarımız

Geçen zamanlarda yaptığımız süslemeleri hizmetlerimizde avm süsleme sayfasından

https://www.bilgedesign.com/hizmet/avm-susleme/13

Yılbaşı ışık süsleme ile ilgili hizmetlerimizde yılbaşı ışık süsleme sayfasından

https://www.bilgedesign.com/hizmet/yilbasi-isik-susleme/21

Sevglilier günü ile ilgili hizmetlerimizde sevgiller günü sayfasından

https://www.bilgedesign.com/hizmet/sevgililer-gunu/17

Ramazan ile igli süslemelerimizi hizmetlerimizde ramazan dekorları sayfasından

https://www.bilgedesign.com/hizmet/ramazan-dekorlari/18

ve referanslarımızda alışveriş merkezleri sayfamızdan

https://www.bilgedesign.com/referans/alisveris-merkezleri

inceleyebilirsiniz. Burada bulunan resimler sizler için bir ön fikir oluÅŸturabilir. Daha sonrasında firmamızla iletiÅŸime geçerek istediÄŸiniz ışık süslemesi ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Ayrıca firmanızın tercihen akÅŸam üzeri çekilmiÅŸ bir fotoÄŸrafını göndererek ön görsel çalışması isteyebilirsiniz. BeÄŸendiÄŸiniz ışık süslemesi ilgili teklif alablir, sipariÅŸ verebilirsiniz. 


Yorumlar:

Yorum Yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!

Oylama: Kötü           Ä°yi



DoÄŸrulama kodunu giriniz:
DoÄŸrulama Kodu
Etiketler: